Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
A Persian Cookbook
ISBN/GTIN

A Persian Cookbook

The Manual
BuchKartoniert, Paperback
CHF27.90

Beschreibung

A unique historical cookery book, translated by Saman Hassibi and Amir Sayadabdi, it contains recreations of original 16th century recipes. *Also appeared in January Buyer's Notes*
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN978-1-909248-59-5
ProduktartBuch
EinbandartKartoniert, Paperback
Verlag/Label
Erscheinungsdatum30.03.2018
Seiten180 Seiten
SpracheEnglisch
Weitere Details

Autor:in

Saman Hassibi was born in Tehran, and has lived in Norway for five years as well as in Iran for most of her live. She currently lives in Christchurch, New Zealand, where she is studying for a PhD in Culinary History, and the Cultural and Social Aspects of Iranian Food. She has also prepared for publication 'The Science of Cookery - a treatise from the Qajar Era in Cookery' which will be published in Tehran.

Weitere Artikel mit diesem Autorennamen: Baqdadi, Bavarchi

Vorschläge

Kürzlich von mir besucht